Wat doen we voor wie?
Uw Jaar In Beeld maakt jaarverslagen aantrekkelijker
Een papieren jaarverslag wordt gemiddeld 9 seconden gelezen. Zonde van al het werk! En jammer van de kansen die blijven liggen als het gaat over al die informatie over wat er allemaal gebeurt is in dat jaar. Als u uw jaarverslag al tijdens het jaar opbouwt, zijn de losse onderdelen ook op dat moment al in te zetten als promotiemiddel/profilering. Met ingrediënten die aanspreken en de aandacht trekken: lekker weg te lezen teksten, mooie vormgeving in uw huisstijl, sterke fotografie, creatieve film en/of informatieve animatie.
Wat staat er in het 24/7 audiovisueel jaarverslag?
De verplichte onderdelen zoals bij wet bepaalt, in de vorm van een verantwoording over het jaar en cijfers

Wat kan UwJaarInBeeld hierin doen?

 • Teksten schrijven of herschrijven
 • Foto’s maken van personen, producten, evenementen…
 • Films produceren over gebeurtenissen in het jaar, over een totaalindruk van het jaar, testimonials van klanten, nieuwe producten,…
 • Medewerkers, klanten, stakeholders enz. interviewen en daar een lekker leesbare tekst van maken met mooie foto’s
 • Het geheel vormgeven in uw huisstijl
 • Innovatieve of informatieve onderwerp tot leven brengen met een animatie
 • Wat we niet doen, is uw jaarcijfers opstellen. We zijn tenslotte geen accountants.  Maar we kunnen uw cijfers wel bijvoorbeeld omzetten naar makkelijk te consumeren infographics.

Uw Jaar In Beeld maakt 24/7 audiovisuele jaarverslagen voor overheden, bedrijven, scholen en andere organisaties.
Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!
Copywriting
Dankzij de passie van onze copywriters zullen we u altijd voorzien van verrassende en frisse content! Teksten worden dus geschreven door mensen die verstand hebben van uw business!
Fotografie
Wij fotograferen uw bedrijf, precies zoals u hem aan de wereld wilt presenteren. Uw Jaar In Beeld verzorgt al uw reclame-, bedrijfs-, pers- en beursfotografie.
Films
Maak ook gebruik van de kracht van film! Wij zorgen voor een goed concept, een professionele productie en een effectieve (online) verspreiding.
Interview
Steeds meer bedrijven herkennen de kracht van het persoonlijke verhaal. Want wie kan beter vertellen over een product of dienst dan een tevreden klant of een bijzondere leverancier? Deze verhalen haal je naar boven in een interview.
Vormgeving
Vormgeving speelt een belangrijke rol in communicatie, daarom helpen wij u graag bij het creëren van een mooi, duidelijk en doeltreffend ontwerp.
Animatie
Wilt u een animatiefilm maken? Dit kunt u het beste aan een specialist overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsanimaties en luisteren goed naar uw wensen en eisen. Samen komen we tot een concept dat helemaal aan uw voorkeuren voldoet.
Hoe kan een audiovisueel jaarverslag er bijvoorbeeld uit zien?

 • Een interactieve PDF met veel beeld, een gesproken voorwoord en een film. Kan desgewenst gedrukt worden, op de site geplaatst worden en/of via de email verstuurd worden aan stakeholders.
 • Een online pagina waar alle info terug te vinden is. Eventueel ook met een printable PDF.  Stakeholders krijgen een link opgestuurd waar het jaarverslag in te kijken is.
 • Een kort en krachtige film waarin alle belangrijke onderwerpen in vogelvlucht naar voren komen.
 • In overleg met uw organisaties in een vorm die bij u past…